Kvartalsfoto 

Du får taget billeder i ca. 30 - 45 min. 4 gange i løbet af et år. når dit barn  er 4 mdr. 7 mdr. 9 mdr. og 12 mdr. 

 

Sørg for barnet er udhvilet, og lav ikke shoppingture og familiebesøg før i skal til fotografen, barnet kan ikke rumme alle de indtryk og bagefter skulle smile hos fotografen, undgår man dette vil du i de fleste tilfælde  have et langt gladere og mere samarbejdsvillig barn med til fotografen.

 

Der aftales en ny tid hver gang du har været her, dog vil jeg ikke fotografere barnet, op til tre dage efter en vaccine, pga. eventuel feber m.m, aflysninger kan kun ske telefonisk IKKE via en sms eller besked på facebook.

 

Dukker man ikke op til en aftalt tid og udebliver uden besked, vil den tælle som en fotografering selvom du ikke har været her.

 

Det kan være et stort puslespil at få en kalender til at gå op, derfor er det vigtigt du har sørget for at dit barn så vidt muligt er ammet/ har spist hjemmefra, samt at du ikke møder senere end 10 -15 min efter aftalt tid. Kommer du senere kan det desværre gå ud over den tid der er afsat eller blive aflyst helt.

fotograferingen vil primært foregå hverdage 11.00 - 14.00 eller lørdage mellem kl. 9.30 - 13.00

 

Kvartalsfotografering  : Pris 1000 kr. pr. gang.-  2  sæt tøj / 2 baggrunde pr gang. ( gælder kun ET barn)  8 redigerede digitale billeder leveret på mail.

ved ønske om udendørsfoto kommer tillæg på 350. pr. gang

 

Pr. ekstra barn er der 1 tillæg på 300.-  pr. gang de medtages.

hver fotografering betales forud ved tidsbestilling. 

( hver session  har en værdi a. 1500.- . )

Digitale billedefiler i høj opløsning  gives der ingen garanti for i toner og lys, da diverse printere samt papir giver et meget forskelligt udfald. Samt vær opmærksom på at billedets beskæring kan ændre sig alt efter hvilken størrelse du vælger at printe det i.