Kunderne siger.

Læs flere anbefalinger på facebook

Julijana Jubecic

Vi har gået hos Mona til månedsfotografering med vores lille prins,og kan helt klart anbefale hende. Hun er altid glad og positiv og der hersker ingen tvivl om at det ALTID foregår på børnenes premisser. Kreativiteten og alle hendes gode ideer, har resulteret i nogle fantastiske billeder, som vi altid vil kigge tilbage på med stor glæde. Passionen for hendes arbejde gør hende til en knald dygtig fotograf.

Mie Ranh

Jeg kan varmt anbefale Mona som børnefotograf! Jeg fik taget billeder af min 9 mdr. Gamle søn, og er super tilfreds med de fantastiske billeder! Jeg følte mig velkommen fra det sekund vi gik ind af døren. ona var rigtig go til at skabe kontakt med min søn, sådan så fotograferingen blev en leg for ham, så han også syntes det var sjovt. Mona kom med nogle rigtige gode ideer både til "set-up samt tøj .

Kenneth Jensen

Nu har jeg set Mona et par gange til modelfotos, o g er altid blevet velmødt af enbehagelig og smilende person.Hun er en kreativ og inspirerende sjæl som brænder for det hun laver. Jeg har aldrig gået fra Mona med en utilfreds følelse, og i det øjeblik billederne bliver modtaget, er det som en knytnæve f overraskelse - på den fede måde ! En fornøjelse uden lige, et bekendtskab jeg ikke ville være for uden. Man kan være sig selv, og til trods for seriøsitet og et højt, proffessionelt niveau, er der altid plads til et godt grin i Mona's selskab.

Natasha Nimb Nørgaard

Jeg var så heldig at få taget billeder af Mona i Faxe kalkbrud, hvilket i sig selv var stort for mig, da jeg længe havde beundret hendes arbejde. Så behagelig og nem at arbejde med, hun er bare det sødeste menneske, og da jeg modtog resultatet, var jeg tom for ord, fantastiske billeder! Jeg er mere end glad for resultatet og håber at få mulighed for at arbejde med hende igen.

Kan varmt anbefale Mona, på alle måder.

Nathia Petersen

Jeg vil starte med at takke Mona tusinde gange for de fantastiske flotte billeder, hun har taget af min dejlige hanhund Chesto. Hun er så dygtig en fotograf, ikke kun hendes evner med et kamera, men samtidig er hun imødekommende og jordnær, så man føler sig afslappet i hendes selskab. Jeg kan ikke takke hende nok, for at have foreviget min smukke bamse med de smukkeste billeder. Selvom Mona sigr hun ikke er så stærk i hundebilleder, da hun ikke laver så mget af det, så kan jeg ikke andet end VARMT anbefale hende til jer der vil have taget helt unikke billeder.

Lene Hadsbjerg

Jeg vil gerne sige tusinde tak for en dejlig eftermiddag i dit fotostudie. Jeg kan varmt anbefale Mona som fotograf, hun er kanon dygtig til sit arbejde og gør så man føler sig godt tilpas lige fra du kommer ind af døren. Jeg havde nogle rigtige hyggelige timer med Mona og fik virkelig taget nogle super fantastiske dejlige billeder af hende. Hun er en fantastisk dejlig person. Hun brugte rigtig meget tid på at få mig til at føle mig godt tilpas og var klar til at stille mig op foran kameraet, det var dejligt, da jeg nogle gange, kan synes, det er svært bare at stille sig op foran en fotograf. Jeg kan varmt anbefale Mona til dit portræt, hun er virkelig en meget dygtig fotograf. Endnu engang tusinde tak for en fantastisk dejlig eftermiddag, glæder mig til vi snart ses igen .

Marianne Ring

Mona har taget en række billeder af min otte måneder gamle datter Sofia, og jeg er meget tilfreds med resultat. Mona tog sig god tid under fotograferingen og sørgede for at både mor og datter følte sig godt tilpas, hvilket afspejles i det gode resultat. Mona kom med gode ideer til den kunstneriske fremstilling, men tog gennem hele processen hensyn til mine ønsker. Jeg kan varmt anbefale Mona som børnefotograf.

Pernille Kristensen

Mona tager månedsfotoer af vores lille pige. Mona er utrolig dygtig og har altid nye gode ideer til forskellige opstillinger. Når vi er der, foregår alt roligt og kun på vores datters præmiser. Hver gang får vi nogle fantastiske billeder ud af det. Kan varmt anbefale Mona til fotografering af jeres børn.

​Annisette

​Vi har netop modtaget det endelige resultat af Monas kreative arbejde i løbet af det seneste år - nemlig en årsmappe med vores søn. Udover de mange billeder, som er virkelig vellykkede, så er hele opsætningen og kvaliteten af mappen/bogen virkelig super. Vi har været glade for Monas væremåde og altid følt os mere end velkomne. Mona tager sig god tid barnet og til at gøre et godt stykke arbejde i det hele taget. Tusind tak!

​ 

Emma Tatiana 

Jeg var ude hos Mona, for at vi begge kunne få lidt nyt i vores portfolio. Vi aftalte det kun lige aftenen før, men da jeg kom havde Mona bare styr på det hele. Hun har så mange gode ideer, og det hele går op i en højere enhed når Mona fotograferer. Vi fik nogle vildt smukke billeder, og det var sådan en hyggelig dag! De redigerede billeder var klar næsten inden jeg var nået hjem igen! Tak Mona jeg glæder mig til vi ses igen.

​ 

Betina Chrisensten

Vi får taget månedsbilleder af vores lille trold hos Mona, og vi er så tilfredse med resultatet hver gang. Det er fantastiske billeder. Det foregår altid afslappet og hyggeligt og der er tid til at det er en lille størrelse. Varm anbefaling herfra.

​ 

Christina Egelund

Får taget månedsbilleder af min datter hos Mona og er yderst tilfreds med resultaterne. Mona er utrolig kreativ, dygtig og har altid nye og sjove idéer og har en utrolig evne til at få skønne udtryk frem i billeder! Hun giver sig god tid til hvert enkelt shoot, hvilket kan ses på resultaterne!! Har kun positivt at sige om MG Foto.

​ 

Ina Petersen

Jeg har arbejdet sammen med Mona rigtig rigtig mange gange, med henblik på udvidelse af begges portfolier.Mona er behagelig at arbejde med, hun har de mest spændende idéer, hun er vildt kreativ(men det er hendes billeder jo et godt bevis på :)Det er altid en hyggelig og behagelig oplevelse, og hun har et hjerte af guld. Så har du en dårlig dag eller lign, skal du ikke være bange for at sige det.. Du kan være ærlig og dig selv, hvilket kun går godt i spænd - da Mona er meget ærlig og sin egen. God tur :)

Maria Theresia Jensen

​Mona er en yderst kreativ fotograf der formår at få det bedste frem i en.Mona er som person lattermild og smilende og det gør det hele ikke bliver så "stramt" og opstablet, men istedet bliver det til en smilende leg at få taget billeder af hende.Mona er meget grundig og perfektionist og sender først det færdige resultat af billederne når hun er 100% tilfreds og har redigeret det hun mener der skal til, dette gør at du med garanti ved, at du selv er tilfreds med de fotos du får.

Jannie barfoed-Høj

Mona var med til at forevige vores fantastiske dag med rigtig flotte billeder af vores bryllup. Mona var også god til at se mulighederne i omgivelserne, til at få skønne billeder.

Mette Bloch

Jeg kan klart anbefale Mona. Priserne er overkommelige og billederne fantastiske. Har fået de dejligste minder af min søn og hund, og timerne i studiet har været hyggelige og glade.

Katja Andersen

Mona er en kanon dygtig fotograf, som laver et unikt stykke arbejde. Udover hendes fantastiske fotografevner, er hun også rigtig rar og nem at arbejde sammen med. Jeg havde en rigtig god oplevelse med hende til mit photoshoot, så kan kun anbefale hende! :-)