Børn 

 

Børnefotografering  foregår  på børnenes præmisser, med ro på, dvs at i kan som forældrene ønske jer et billede så brændende, men hvis barnet ikke lige har lyst til smil, pjat og pjank, så bliver det som barnet er på dagen. En god ide er at forberede børnene på hvad de skal, tale med dem om det, øve for sjov derhjemme. Sørg for at have god tid inden i skal afsted til fotografen, ikke stresse, det påvirker børnene. En go ide er at i faktisk ikke foretager jer andet spændende lige netop den dag, især hvis i får eftermiddagstider, i det børn også bliver trætte selvom de har sovet, så modtager de en masse indtryk og kan ikke rumme også at skulle til fotograf, hvis der både skal svømmes, gå på shopping med mor osv.

 

Jeg giver mig altid god tid til børnene og sørger for at skabe en go kontakt og få deres tillid gennem leg, før jeg begynder at fotografere, det er vigtigt de er trygge ved mig.

 

Et barn der ikke kigger direkte ud gennem fotografiet, kan være lige så charmerede som det barn der gør, man skal ikke forvente sit barn vil smile, men kun håbe og blive glad når de gør, de er jo ikke hjemme i vante omgivelser.

 

Klæd børnene i tøj der ikke er for spraglet, dvs ikke alt for mange farver sat sammen, en masse striber og prikker.

 

Gem evt 14 dage før fotograferingen et af deres ynglingslegetøj, og tag det med.

 

Tag ikke unødvendige personer med som tilskuer, da dette vil fjerne deres opmærksomhed. Sørg for barnet er vasket rent for evt, madrester i ansigtet og har rene hænder og fødder.

 

Det vil primært være din opgave som forældre at få smilet bragt frem hos barnet, da i kender barnet bedst og ved hvad der kan frembringe et smil, jeg vil naturligvis forsøge også.

 

Hvor lang tid en fotografering tager afhænger af størrelsen på pakken og hvor godt barnet samarbejder, men typisk fra 30 - 45 min,  max 1 time alt efter valg af fotopakke.

 

1) Pris: 650.-  1 opstilling ,   1 sæt tøj, 2 stk. redigeret digitalt billede leveres på mail.

 

2 ) Pris: 1000.- 1 opstilling - 1 sæt tøj  -   4 stk. redigerede digitale billeder leveret på email.

​3) Pris: 1500.- 2 opstillinger - 2 sæt tøj  - 8 stk..redigerede digitale billeder leveret på email.

Pris 300.- pr. ekstra billede hvis man ønsker flere end pakken er angivet med.

BEMÆRK: ved udendørsfoto kommer der et tillæg på 350.- alle hverdage + lørdage til hver pakke.

udetillæg på søndage og helligdage feks.  ved dåb 500.-

 

 

Digitale billedefiler i høj opløsning  gives der ingen garanti for i toner og lys, da diverse printere samt papir giver et meget forskelligt udfald. Samt vær opmærksom på at billedets beskæring kan ændre sig alt efter hvilken størrelse du vælger at printe det i.