Bryllup

Jeres bryllup er en stor dag, som naturligvis skal foreviges med smukke minder i form af billeder, som fotografer på jeres store dag ved vi sådan en dag ikke kan gøres om, derfor bestræber vi os også på at yde vores bedste i alle situationer, for at give jer de smukkeste billeder og oplevelser derigennem, som i senere hen kan se tilbage på med et stor glæde. 

Vi tager billeder i alle situationer, lige fra forberedelserne af brud / brudgom og frem til festens slutpunkt, når sokker og slør klippes.

Vi mødes hos jer eller i MG Foto´s studie, for at aftale alt, så detaljer og ønsker er på plads før den store dag, og al kommunikation på dagen glider nemmere og mere afslappet med go kemi under fotograferingen.

 

Vi er to personer, som på jeres store dag, hjælpes ad med at sørge for i får nogle gode minder.

Husk at se udvalgte billeder i galleriet bryllup.

Parbilleder.

 

Afsæt mindst 1 time på udvalgt lokation efter jeres ønske, hvor i fotograferes sammen, hver for sig, brudebuket, ringe med flere detaljer.

Billeder leveres redigeret i høj opløsning digitalt både i farve og sh. 

Antal billeder kan variere, men ca. 50 +

Pris: 4000.-

Kirke + parbilleder.

Afsæt mindst 1 time på udvalgt lokation efter jeres ønske, billeder af gæster og i kirken, husk at spørge præsten om lov.

 

Billeder leveres redigeret i høj opløsning digitalt både i farve og sh. 

Pris: 5000.-

Parbilleder. i studie

 

Afsæt 1 time hvor i fotograferes sammen, hver for sig, brudebuket, ringe med flere detaljer.

Forudsætninger for studiefoto er at brudens kjole ikke fylder for meget, feks et langt slæb, derfor er det en go ide at sende mig et billede af kjolen, så jeg kan sige ja eller nej til om det er muligt, da mit studie ikke er så stort.

Billeder leveres redigeret i høj opløsning digitalt både i farve og sh. 

Antal billeder kan variere men ca. 25 +

Pris: 2800-

Alle priser er inklusiv kørsel i en radius af 50 km. fra Næstved. over 50 km, betales 6 kr. pr kørt km.