Her finder du svar på nogle af de spørgsmål jeg ofte får.

 

Hvor kan man se priserne??? på www.mgfoto.dk i menuen under priser.

 

Kan man betale med dankort eller mobilepay? Nej derfor skal du medbringe betaling kontant.

 

Laver du gavekort? JA

 

Hvad er dine priser? Se under pris på hjemmesiden.

 

Hvad er prisen på print? Se under print på hjemmesiden.

 

Laver du lærredsbilleder ? JA se pris og størrelser under print.

 

Kan vi selv vælge hvilke vi vil have redigeret? NEJ det gør fotografen, fordi det er for det første en stor en opgave for forældrene, i ser ikke de fejl fotografen ser, i vil typisk kun lægge mærke til jeres barns udtryk, med mere,  derfor må i stole på at fotografen absolut vælger de bedste.

 

Hvordan får du filerne tilsendt ? det gør du via en mail fra wetransfer hvor der er et link du skal følge, du har 7 dage fra du modtager mailen, husk dog du skal bruge din computer, du kan ikke downloade til mobiler og ipads.

 

Hvordan skal jeg bestille print hos MG Foto? Du skal sende mig en email vedhæfte filen du fik sendt på mail , samt hvilken str. du ønsker.

 

Hvor lang tid tager en fotografering ?? Det afhænger af pakkevalg / Tilbud, men typisk ½ - 1 time i studie og udendørs 1 - 1½  time

 

Hvor mange opstillinger laver du? fra 1 - 3 opstillinger alt efter valg af fotopakke.

 

Hvor lang tid tager en newborn fotografering ? Typisk 2½ - 4 timer.

 

Laves der nyfødtfotografering når de er mere end 10-12 dage gamle?? nogen gange ja, men max 3 uger, dog kræver det go forberedelse fra forældrenes side før ankomst.

 

Hvad skal vi medbringe til nyfødt/babyfotografering ? Se INFO om NYFØDTFOTOGRAFERING du finder link på forsiden og under priser.

 

Må søskende medbringes til deltagelse ved nyfødtfotografering? Ja dog skal de efter de har været med på ønskede billede forlade studiet, så de ikke skaber unødig uro, da 3 timer for et barn mellem 1 - 10 år kan være utrolig lang og kedsommeligt også selvom man har noget beskæftigelse med til dem.

 

Fotograferer du kun små børn? NEJ der er ingen aldersgrænse.

 

fotograferer du bryllupper? JA

 

Laver du billeder af større grupper over 6 personer i studie ? NEJ

 

Kører du ud og fotograferer i børn/nyfødte i hjemmet ? kommer an på opgaven !

 

Kan vi komme udendørs og blive fotograferet? Ja  hvis vejret egner sig og  tiden passer i min kalender. udendørsfoto skal være aftalt ved bestilling af din tid og koster et tillæg på den normale pakkepris. 

 

Hvor lang tid går der fra fotografering til jeg får billeder ?? Det afhænger af travlheden og evt. ferie, men typisk 14 hverdage. 

 

De rekvisitter på billederne er det noget du har ?? JA langt de fleste.

 

Har du tøj til større børn ? NEJ kun op til max 12 mdr. mest til piger, da det er svært at fremskaffe noget spændende som man ikke selv kan købe til drengene.

 

Kan man bare komme uanmeldt? Nej der skal bestilles tid både til foto og afhentning af billeder, samt gavekort.

 

Må vi tage vores hund med til en del af fotograferingen? JA efter aftale.

 

Må jeg tage veninder, bedsteforældre eller andre med som tilskuer?  kun efter aftale, da jo færre der er tilstede under fotograferingen vil dit barn være mere afslappet, og nemmere at arbejde med.

 

Skal jeg melde afbud hvis jeg ikke kan møde som aftalt ? JA det skal ske telefonisk.

 

Er priserne pr. pakke kun for 1 barn? NEJ  søskende eller forældre kan også være med på billeder for en pris.

 

Mangler du svar på noget du ikke finder her er du velkommen til at sende mig en besked under menuen kontakt på hjemmesiden.

FAQ