Gravid.

Gravid fotos skal helst tages senest 4 uger før termin, og tøv ikke med at få foreviget din mave, uanset hvordan du føler dig, synes alle andre du er den smukkeste i verden. 

Du skal gøre op med dig selv om du vil fotograferes i undertøj, uden tøj, eller gøre brug af de gravidkjoler jeg har, eller lave noget blandet alt efter hvilken pakke du vælger. Manden og evt barn er naturligvis velkommen til at deltage på nogle ønskede billeder.

Du skal sørge for at have løst tøj på ved ankomsten så du ikke får mærker efter evt buksekant på maven. Hår og makeup skal være klaret hjemmefra.

Jeg laver både studie og udendørs gravidfotos hele året rundt, derfor er det også vigtig i forhold til planlægning at oplyse ved tidsbestilling om det er studie eller udendørsfotos du ønsker.  Ved evt. dårligt vejr i forhold til bestilling af udendørs, laves det om til studiefoto eller aftalen rykkes til en anden dag, hvis jeg kan finde plads i min kalender i forhold til din termin. se pakkerne nedenfor.

 

Gravid i Studie

 

1 ) Pris: 800.- 1 opstilling - 1 sæt tøj  -   4 stk. redigerede digitale billeder leveret på email.

    

​2 ) Pris: 1400.- 2 opstillinger - 2 sæt tøj  - 8 stk. redigerede digitale billeder leveret på email.

Pris 300.- pr. ekstra billede hvis man ønsker flere end pakken er angivet med.

     

Gravid Udendørs.

 

1 ) Pris: 2000  6 stk. redigerede digitale billeder leveret på email.

     

Pris 300.- pr. ekstra billede hvis man ønsker flere end pakken er angivet med.

 

Skal jeg køre ud af Næstved kommune opkræves der et kørselstillæg fra min adresse på 6 kr. pr. kørt km samlet frem og tilbage.

 

Digitale billedefiler i høj opløsning så  gives der ingen garanti for i toner og lys, da diverse printere samt papir giver et meget forskelligt udfald. Samt vær opmærksom på at billedets beskæring kan ændre sig alt efter hvilken størrelse du vælger at printe det i.