Nyfødtfotografering.

Du har fået det bedste i dit liv, en dejlig guldklump, og de vokser så hurtigt, den første tid får man ikke igen, men med skønne billeder kan du få et minde for livet, billeder man kun har mulighed for at få når dit barn er mellem 4 - 12 dage gammel. Nogle spørger hvorfor så tidligt, fordi de første 8-12 dage bruger de på at sove og spise, så man kan lave sovende babybilleder.  derefter  får de længere vågne perioder, øger deres styrke, og skal opleve den nye verden de er blevet sat i, samt vågner nemmere ved berøring.

 

Du skal ved en nyfødt fotografering afsætte god tid ca. 2 - 4 timer da der skal være tid til bleskift, spisetid, hygge, tryghed og al tid foregår på barnets præmisser. og med god ro på det giver det de absolutte bedste billeder.


Reserver til nyfødtfotografering med en email, uden reservation, kan jeg ikke garantere jeg har plads i kalenderen. Har du reserveret en plads til nyfødt skal du huske at kontakte mig senest dagen efter din fødsel, for at få endelig dato og tidspunkt for jeres nyfødtfotografering, kontakter du mig senere kan jeg ikke garantere dig jeg kan finde plads, trods din eventuelle reservation. Har du ikke reserveret og pludselig kommer i tanke om at ville have lavet nyfødtfoto, så tøv ikke med at kontakte mig, måske jeg kan finde plads i min kalender.

 

Studiet er udstyret med pusleplads, så det er nemmere og mere behageligt at pusle baby. MG Foto har et bredt udvalg rekvisitter, baggrunde, huer, hårbånd m.m

NYFØDT:

1) 2000.- fotografering 2 opstillinger =1 på pude med tæppe efter valg +  1 valgt baggrund til fælles forældrebillede. i alt 8 redigerede digitale billeder leveret på email

2) 2500.- fotografering  3 opstillinger med mulighed for rekvisitter, 12 redigerede digitale billeder  leveret på email.

Der gives 500.- kr i rabat på denne pakke i august og september måned 2020. 

skal søskende med på et billede, se venligst regler i forhold til covid-19 / corona

Nyfødtfotografering foretages kun på ugens hverdage

Digitale filer leveres både i farve og sort/hvid

 

Klik her for INFO om nyfødtfotografering. 

 

Se under priser hvad Kvartalsfoto indeholder udover nyfødt og få taget billeder igennem barnets første år. 

 

Ved tvillinger kommer der et tillæg til nyfødt  på 800.