Årsfoto barnets første år. 

Årsfoto skal påbegyndes senest når baby er 4 mdr. da den største udvikling finder sted i barnets første leveår. Der tages udgangspunkt i dit barns udvikling på billeder, samt sjove skøre skønne opsætninger. 

 

Du får taget billeder i 30  min hver måned af dit barn i deres første leveår, 1 fotografering hver måned, det vil sige 12 fotograferinger, hvor du gennem billeder følger dit barns udvikling. 

 

Sørg for barnet er udhvilet, og lav ikke shoppingture og familiebesøg før i skal til fotografen, barnet kan ikke rumme alle de indtryk og bagefter skulle smile hos fotografen, undgår man dette vil du have i de fleste tilfælde et langt gladere og mere samarbejdsvillig barn med til fotografen.

 

Der aftales en ny tid hver gang du har været her, dog vil jeg ikke fotografere barnet, op til tre dage efter en vaccine, pga. eventuel feber m.m, aflysninger kan kun ske telefonisk IKKE via en sms eller besked på facebook.

 

Dukker man ikke op til en aftalt tid og udebliver uden besked, vil den tælle som en fotografering selvom du ikke har været her.

 

Kør hjemmefra i go tid, hellere komme 5-10 min før aftalt.

Det kan være et stort puslespil at få en kalender til at gå op, derfor er det vigtigt du har sørget for at dit barn så vidt muligt er ammet/ har spist hjemmefra, samt at du møder til tiden som aftalt. Kommer du senere kan det desværre gå ud over den tid der er afsat til jer eller muligvis blive aflyst helt. 

 

Der bruges et minimum af rekvisitter indtil barnet kan sidde selv, når de kan dette vil brugen af rekvisitter stige i det omfang at barnet stadig er i fokus og ud fra hvad de kan i udviklingen.

 

Forvent ikke smil på samtlige billeder, dit barn smiler heller ikke 24 - 7 derhjemme, de er lige så søde og dejlige når de ikke smiler og kigger til kameraet, de skæve billeder kan også give skønne minder.

Forløbet skal være afsluttet når barnet er 16 mdr. såfremt der ikke opstår særlige omstændigheder, der forhindrer dette.

fotograferingen vil primært foregå hverdage mellem kl. 11.00-14.00. lørdage 9.30 - 13.00

 

Pris 700 pr. gang .-  4 redigerede digitale billeder,  1 sæt tøj / 1 baggrund   i studie,  - hver måned i barnets første leveår . Du vil løbende få leveret de redigerede billeder pr. email.

ved ønske om udendørsfoto kommer tillæg på 350. pr. gang 

 

Pr. ekstra barn/søskende er der 1 tillæg på 200.- pr. gang de medtages.

hver session  har en værdi a. 1000.- . 

Digitale billedefiler i høj opløsning gives der ingen garanti for i toner og lys, da diverse printere samt papir giver et meget forskelligt udfald. Samt vær opmærksom på at billedets beskæring kan ændre sig alt efter hvilken størrelse du vælger at printe det i.